Open Avond De Werf

Een frisse start in de zorg? Team De Werf zoekt voor haar gloednieuwe VIC Workhomes nog nieuwe begeleiders! Op woensdag 30 oktober ben je van harte welkom in één van onze woningen om een kijkje te nemen: Klinkerweg 84, 1033 PN Amsterdam Noord. Inloop vanaf 18.30 uur, 1ste ronde om 19.00 uur en nog een ronde om 20.00 uur. We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op minimaal MBO 3 niveau of de bereidheid een opleiding te volgen. Neem je je CV ook mee? Tot 30 oktober!

De VIC Workhomes van De Werf zijn Cordaan´s nieuwste vorm van zorg. In 6 aparte woningen worden zo´n 4 cliënten met een verstandelijke beperking (en vaak andere bijkomende diagnose) intensief begeleid. Dagbesteding en begeleiding komen samen hier: want als begeleider ga je echt samen aan de slag met de bewoners.

Omdat we voor de VIC Workhomes nog meer enthousiaste mensen zoeken die de cliënten de aandacht kunnen geven die ze verdienen, houden wij op woensdag 30 oktober 2019 een open dag. Iedereen die nieuwsgierig is, is welkom!

Ben jij per direct op zoek naar een baan als woonbegeleider of persoonlijk begeleider? Ben jij in staat de focus te leggen op wat mensen met een beperking wél kunnen, i.p.v. van wat ze niet kunnen? Mooi! Wij zoeken namelijk begeleiders die open staan voor een nieuwe ontwikkeling in de zorg: dagbesteding en begeleiding in één. Samen zorgen we voor een zo mooi mogelijk leven voor de cliënten.

Verder zoeken wij mensen...:

  • … met een MBO 3, MBO 4 of HBO diploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW).
  • … die beschikbaar zijn voor 28-32 uur per week (flexibel inzetbaar).
  • … met een enthousiaste en positieve werkhouding, en een stevige persoonlijkheid.
  • ... met lef, die initiatief nemen en een goed gevoel voor humor hebben!

Kun jij je vinden in bovenstaande informatie en ben je nieuwsgierig?
Kom naar onze open informatiedag en krijg een rondleiding, stel al jouw vragen en voer - als je dat wilt - zelfs een kort sollicitatiegesprek.
Neem je CV hiervoor mee. Zien wij in jou een goede begeleider? En voel jij je ook wel op je plek bij De Werf? Dan maken we snel een vervolgafspraak.

Je kan je aanmelden via onderstaande button of stuur een mail naar mhordijk@cordaan.nl.
Aanmelding is niet verplicht, maar stellen wij wel op prijs.

Deelnemers aan eerdere open dagen bij Cordaan zeggen:

"Ik ben enthousiast na de open dag en vooral onder de indruk van de manier van werken bij De Werf."

"Ik vond het een interessante en leerzame dag. Ik vond de rondleiding die wij kregen heel nuttig."

"Ik heb de bijeenkomst van vanmiddag als zeer prettig ervaren. Er werd een eerlijk beeld geschetst van het werk, er was voldoende tijd voor vragen en er hing een welkome sfeer."


Datum & tijd
woensdag 18 september 2019 van 18:30 uur tot 21:00 uur
Deel deze pagina