Open avond De Marius Meijboom

Een mooie baan in de zorg? Het team van De Marius Meijboom is op zoek naar nieuwe medewerkers. Op dinsdag 2 juli, van 19.00 - 20.30 uur, zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen in ons pand aan de Marius Meijboomstraat.

De Marius Meijboom
De Marius Meijboom is een prachtige locatie op Amsterdam IJburg waar sinds 2,5 jaar kinderen en volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking (EMB) of meervoudig complexe handicap wonen. Het is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. Het pand bestaat uit een logeergroep en zes woongroepen. Elke woongroep is anders. Ouders hebben veel inbreng en zijn erg betrokken bij zowel de huiselijke sfeer als bij de zorg.

Hoe ziet een dag eruit?
De ochtenddienst helpt bij het opstaan, ADL en het ontbijt (indien geen sondevoeding). Daarna worden de cliënten naar de Omega dagbesteding in de wijk gebracht. De medewerkers van de avonddienst vangen de bewoners weer op van Omega. Zij eten samen met de bewoners mee met het avondeten. En brengen de cliënten weer naar bed. Er staan twee begeleiders op de groep. Ook is er altijd een verpleegkundige dienst.

We zoeken iemand die:

  • een verpleegkundige achtergrond heeft of een MBO 3, MBO 4 of HBO diploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW)
  • beschikbaar is voor 24-32 uur per week (flexibel inzetbaar) of voor de vakantieperiode
  • het leuk vindt om met de doelgroep EMB te werken.

De open avond
Tijdens de open informatiedag worden er rondleidingen gegeven en is er ruimte voor het stellen van vragen. Als er wederzijds enthousiasme is, zal er een vervolgafspraak gemaakt worden. Bij interesse/aanmelding/vragen, neem contact op met Marieke Hordijk (recruiter) via mhordijk@cordaan.nl of 06 2835 6372. Aanmelden is niet verplicht, maar stellen wij wel op prijs.

Adres: Marius Meijboomstraat 109-11, 1087 LD Amsterdam IJburg

Datum & tijd
dinsdag 2 juli 2019 van 19:00 uur tot 20:30 uur
Deel deze pagina