Online Open Avond De Werf

Een frisse start in de zorg? Team De Werf zoekt voor haar gloednieuwe VIC Workhomes nog nieuwe begeleiders! Op maandag 4 oktober hopen we je van harte welkom te heten tijdens onze online open avond. Deze vindt plaats via Microsoft Teams. De online inloop is vanaf 18.45 uur, de open avond begint om 19.00 uur. We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op minimaal MBO 3 niveau. Heb je nog geen relevant diploma maar wel (werk)ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg en ben je bereid een opleiding te volgen? Dan nodigen we je ook zeker uit om aanwezig te zijn. Fris alvast je CV op! Zodat je deel kunt nemen aan de online open avond op 4 oktober.

De VIC Workhomes van De Werf zijn Cordaan´s nieuwste vorm van zorg. In 6 aparte woningen worden zo´n 4 cliënten met een verstandelijke beperking (en vaak andere bijkomende diagnose) intensief begeleid. Dagbesteding en begeleiding komen samen hier: want als begeleider ga je echt samen aan de slag met de bewoners.

Ben jij per direct op zoek naar een baan als woonbegeleider of persoonlijk begeleider? Ben jij in staat de focus te leggen op wat mensen met een beperking wél kunnen, i.p.v. van wat ze niet kunnen? Mooi! Wij zoeken namelijk begeleiders die open staan voor een nieuwe ontwikkeling in de zorg: dagbesteding en begeleiding in één. Samen zorgen we voor een zo mooi mogelijk leven voor de cliënten.

Verder zoeken wij mensen...:

  • … met een MBO 3, MBO 4 of HBO diploma in een relevante studierichting (bijvoorbeeld MMZ, VIG, SPW, SPH of MDW).
  • … die beschikbaar zijn voor 28-32 uur per week (flexibel inzetbaar).
  • … met een enthousiaste en positieve werkhouding, en een stevige persoonlijkheid.
  • ... met lef, die initiatief nemen en een goed gevoel voor humor hebben!

Kun jij je vinden in bovenstaande informatie en ben je nieuwsgierig?
Je kan je aanmelden via onderstaande button of stuur een mail naar steunissen@cordaan.nl. Na aanmelding ontvang je een linkje om deel te kunnen nemen aan de Microsoft Teams meeting. 

Tijdens de online open avond wordt er vanalles verteld over De Werf en kun je al stel al jouw vragen stellen. Zien wij in jou een goede begeleider? En voel jij je ook wel op je plek bij De Werf? Dan maken we snel een vervolgafspraak.

Bekijk hier vast de vacature.

Deelnemers aan eerdere open dagen bij Cordaan zeggen:

"Ik ben enthousiast na de open dag en vooral onder de indruk van de manier van werken bij De Werf."

"Ik vond het een interessante en leerzame dag. Ik vond de rondleiding die wij kregen heel nuttig."

"Ik heb de bijeenkomst van vanmiddag als zeer prettig ervaren. Er werd een eerlijk beeld geschetst van het werk, er was voldoende tijd voor vragen en er hing een welkome sfeer."


Datum & tijd
maandag 4 oktober 2021 van 18:45 uur tot 20:30 uur
Deel deze pagina