Nieuwe cursus De Zorg de Baas voor mantelzorgers in Zuidoost

Mantelzorgers die wonen of voor iemand zorgen in Amsterdam Zuidoost, kunnen gratis deelnemen aan de cursus ‘De Zorg de Baas’. Start: woensdag 22 maart van 18.00-20.30 uur (inclusief eten). De cursus wordt gegeven door Markant, centrum voor mantelzorg in Ontmoetingscentrum Kraka e Sewa, Anton de Komplein 60, 1102 DR Amsterdam.

In vijf bijeenkomsten gaat u samen met andere mantelzorgers aan de slag. U leert hoe en bij wie u om steun kunt vragen. U krijgt tips om de zorg zo te regelen dat u meer energie overhoudt. Daarnaast krijgt u handreikingen om beter te kunnen reageren op gedrag van degene die u verzorgt, meer te genieten en minder te piekeren, minder schuldgevoelens te hebben en meer tijd vrij te maken voor uw eigen behoeften en wensen. Bel voor meer informatie en aanmelding naar Markant T. 020- 886 88 00 of info@markant.org. De cursus en maaltijd zijn gratis. 

Tip: Kom je in je werk of privé mantelzorgers in Zuidoost tegen die overbelast zijn of overbelast dreigen te raken, attendeer ze dan op deze cursus. Bekijk de download hieronder voor meer informatie.

Datum & tijd
woensdag 22 maart 2017 van 18:00 uur tot 20:30 uur
Deel deze pagina