Nieuw seizoen Alzheimer Café van start

Dinsdag 19 september start er weer een nieuw seizoen van het Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw West. Ook dit seizoen zullen er weer diverse thema’s aan bod komen, welke herkenbaar zijn voor wie te maken heeft met Alzheimer of andere vormen van dementie.

Dit seizoen zullen wij van start gaan met ‘de rol van de huisarts’ dokter Umans Mohan uit Nieuw West zal te gast zijn om te spreken over dit onderwerp. De huisarts is vaak het aanspreekpunt bij de eerste tekenen van dementie, zij kan de situatie beoordelen en doorverwijzen voor vervolg onderzoek en andere passende hulp.

Elke derde dinsdag van de maand wordt er een Alzheimer Café georganiseerd in Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema's worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.

Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Wilt u meer informatie of heeft u vervoer van en naar de locatie nodig belt u dan met 06 29399815 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl.

Adres:     De Osdorperhof, Pieter Calandlaan 86, Amsterdam
Toegang: gratis

Datum & tijd
dinsdag 19 september 2017 van 19:30 uur tot 22:00 uur
Deel deze pagina