Muziekfestival "Maak de Droom Waar"

Dinsdag 21 november 2017 Jaarbeurs-Utrecht Aanvang 13.00 - 17.00 uur

Het muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’ is een jaarlijks evenement waar 10.000 mensen met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking (van jong tot oud) naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van de door hun gekozen artiesten. Dit festival wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN).

Het is fantastisch om te zien hoe de zaal volstroomt met super enthousiaste kinderen en ouderen. Ze hebben allemaal een lach op hun gezicht. Je ziet mensen met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking (van jong tot oud) genieten tijdens zo’n evenement. Het is één groot feest.

Er treden bovendien goede artiesten op. Het geluid is goed, de ambiance is goed. Kinderen met een beperking, maar ook ouderen, hebben bijna nooit de mogelijkheid om naar een concert te gaan. De kinderen mogen zelf aangeven welke artiesten zij graag willen zien optreden. Wij proberen dit vervolgens waar te maken, een heel feest! Tevens is er voor gezorgd dat alle nodige voorzieningen zijn aanwezig, zoals tilliften, verschoningsruimtes en invalide toiletten.

Nadere berichtgeving volgt.

Datum & tijd
dinsdag 21 november 2017 van 13:00 uur tot 17:00 uur
Deel deze pagina