Lancering activiteitenboekje voor mensen met een licht verstandelijke beperking in Zuidoost

Ik wil met jou…in Zuidoost is een initiatief van Stichting Prisma in samenwerking met zorg, welzijn en gemeente Amsterdam Zuidoost. Samen met buurtgenoten en welzijnspartners is in stadsdeel Zuidoost onderzocht welke bestaande activiteiten toegankelijk zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Zowel voor jongeren als volwassenen. De activiteiten variëren van ontmoeten, bewegen, sporten, samen eten tot creatieve activiteiten.

Als onderdeel van het project Ik wil met jou… in Zuidoost, presenteert Stichting Prisma op 21 maart 2017 het boekje ‘Leuke dingen doen in Zuidoost’. Het boekje staat boordevol activiteiten in Amsterdam Zuidoost, waar iedereen aan mee kan doen. Ook mensen met een verstandelijke beperking.
Stadsdeelbestuurder Urwin Vyent zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Ook alle bezoekers zullen 21 maart een exemplaar van het boekje ontvangen. Daarnaast biedt deze feestelijke lancering professionals, vrijwilligers en buurtbewoners de gelegenheid om te proeven van de lokale activiteiten en te horen over de ‘good practices’ van participatie van buurtbewoners met een licht verstandelijke beperking.

In de bijlage tref je de hoofdlijnen van de middag. De details houden we nog even geheim. Maar dat de lancering net zo bruisend zal zijn als Zuidoost zelf, dat spreekt voor zich!

Adres
Buurthuis Holendrecht
Holendrechtplein 38
1106 LP Amsterdam

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, maar dan graag wel van tevoren even aanmelden via Vanessa Smit – Communicatie & Public Relations vsmit@stichtingprisma.nl
06 117 58 150

Datum & tijd
dinsdag 21 maart 2017 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Deel deze pagina