Het Leerwerkbedrijf op de Participatiemarkt

Vandaag zal het Leerwerkbedrijf van Cordaan aanwezig zijn op de Amsterdamse Participatiemarkt in De Hallen: een markt voor vraag en aanbod voor leren, werken en doen.

De Participatiemarkt vindt plaats in de Hannie DankbaarPassage, en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Het Leerwerkbedrijf van Cordaan is er aanwezig met de VacatureBANK. Hiermee geeft het Leerwerkbedrijf speciale aandacht aan de vacatures voor leerwerkplekken die er zijn binnen het Leerwerkbedrijf. Op de bank kun je met deskundigen praten over de vacatures en over wat je wilt en kunt leren. Je gegevens worden vastgelegd in een contactformulier en er wordt zo snel mogelijk een afspraak met je gemaakt.

Ook lanceren we ons nieuwe project 'De Buren': De Buren Helpen, De Buren Bakken, De Buren Koken, De Buren Cateren. Bij dit project zijn veel vacatures.

Ben je niet op zoek naar een baan? Dan kun je lekker rondkijken tussen de producten die binnen het Leerwerkbedrijf gemaakt worden. Vanaf nu onder het nieuwe label: Bijzonder Amsterdams.

Kijk voor meer informatie op:
www.deburen.amsterdam
www.bijzonderamsterdams.nl
www.hetleerwerkbedrijf.nl

Tot straks op de Participatiemarkt!
 

Datum & tijd
dinsdag 1 november 2016 van 10:00 uur tot 16:00 uur
Deel deze pagina