Gratis theatervoorstelling ‘Lastige Ouders’

Als moeder van een kind met een verstandelijke beperking is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Gebaseerd op haar dagboeken schrijft en speelt zij 'Lastige Ouders' samen met theatermaker Pieter Tiddens.

Het is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven. In Lastige Ouders nemen zij je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde kan zijn en geluk.

Wegens grote belangstelling en overweldigend positieve reacties hebben we besloten om de theatervoorstelling ‘Lastige Ouders’ gratis aan te bieden voor alle belangstellenden. Mantelzorgers, professionals, vrijwilligers, studenten en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Ook belangstellenden uit andere steden zijn hierbij uitgenodigd. De voorstelling vindt plaats in theater De Meervaart. Na de voorstelling is er ruimte om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden kan via info@markant.org o.v.v. Theatervoorstelling Lastige Ouders of telefonisch via T. 020 886 88 00.
Zie voor meer informatie: https://www.markant.org/gratis-theatervoorstelling-lastige-ouders/

Datum & tijd
maandag 17 juni 2019 van 13:00 uur tot 14:00 uur
Deel deze pagina