Gratis bloeddrukmetingen in Cordaan Zorgwinkel Amsterdam

De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Cordaan Zorgwinkel organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 5 februari is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de Cordaan Zorgwinkel in Amsterdam, gevestigd aan de Arend Janszoon Ernststraat 238. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Bij de Cordaan Zorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0900 – 2 88 77 66.

Datum & tijd
woensdag 5 februari 2020 van 10:00 uur tot 15:00 uur
Deel deze pagina