Gratis bloeddruk meten in Zorgwinkels Cordaan

De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. De Cordaan Zorgwinkel organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Woensdag 2 oktober bent u tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de Cordaan Zorgwinkels in Amsterdam, gevestigd aan de Bilderdijkstraat 132 en Arend Janszoon Ernststraat 238. Een afspraak maken is niet nodig.
 
Bij de Cordaan Zorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De winkelmedewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800  2 88 77 66.

Datum & tijd
woensdag 2 oktober 2019 van 10:00 uur tot 15:00 uur

Gerelateerde pagina's

Deel deze pagina