Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 123
 • Cursus 'De Zorg de Baas' voor mantelzorgers in stadsdeel Centrum

  Ben je mantelzorger en woon of verzorg je een naaste in stadsdeel Centrum of Zuidoost dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze gratis cursus. Ken je privé of via je werk mantelzorgers in Zuidoost of Centrum, attendeer ze dan op deze cursus.

  maandag 20 november 2017

 • Cursus 'De Zorg de Baas' voor mantelzorgers in stadsdeel Zuidoost

  Ben je mantelzorger en woon of verzorg je een naaste in stadsdeel Centrum of Zuidoost dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze gratis cursus. Ken je privé of via je werk mantelzorgers in Zuidoost of Centrum, attendeer ze dan op deze cursus.

  woensdag 8 november 2017

 • Brunch LHBTI bij De Gooyer

  Op 21 oktober a.s. organiseert De Gooyer een brunch voor mensen van binnen en buiten Cordaan met een verstandelijke beperking die LHBTI (Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender of Intersekse) zijn. En voor een ieder die hier affiniteit mee heeft.

  zaterdag 21 oktober 2017

 • Themabijeenkomst Anders wonen in een instelling en medezeggenschap

  Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg regio Groot Amsterdam nodigt u uit voor de themabijeenkomst 'Anders wonen in een instelling en medezeggenschap'

  maandag 6 november 2017

 • Voorstelling Theatergroep LeBelle: Huiskamerpost

  Op dinsdag 21 november 2017 gaat de nieuwe productie 'HuiskamerPost' van Theatergroep LeBelle in première. Een bijzondere productie waarin de bewoners van woonzorgcentrum d'Oude Raai en de spelers van Theatergroep LeBelle elkaar ontmoeten, verhalen delen en zich aan je presenteren in verschillende performances.

  dinsdag 21 november 2017

 • Foto-expositie ‘De vele gezichten van Alzheimer’

  In het kader van Wereld Alzheimer Dag wordt op zondag 24 september in De Buitenhof de foto-expositie ‘De vele gezichten van Alzheimer’ geopend. De expositie, met foto’s van Louiza Mei King, bestaat uit 22 portretten van bewoners van De Buitenhof met dementie. De portretten zijn net even anders dan anders. Geen statige sombere portretten, maar bewoners lachend, kussend en vooral niet te serieus.

  van zondag 24 september 2017 uur
  tot zondag 22 oktober 2017 uur

 • City Scapes - Modern Art Museum Shanghai

  Het Outsider Art Museum presenteert werk uit eigen collectie in het prestigieuze Museum of Modern Art in Shanghai. In deze collectie zijn ook werken geselecteerd die gemaakt zijn door kunstenaars van de Outsider Art Ateliers: Evert Panis, Robert Dam en Desmond Tjon a Koi. De tentoonstelling is vanaf vrijdag 27 oktober te zien in Shanghai, China

  van vrijdag 27 oktober 2017 uur
  tot woensdag 31 januari 2018 uur

 • Outsider Art Biënnale in Wuhan, China

  Voor deze Biënnale, die van 21 tot en met 24 september wordt gehouden, zijn een tiental werken van de Outsider Art Galerie geselecteerd. De Outsider Art Galerie is de enige Europese partner op de Biënnale. Een grote eer en daarnaast een prachtige ontwikkeling in de erkenning van Outsider kunst in China.

  van donderdag 21 september 2017 uur
  tot zondag 24 september 2017 uur

 • BHN Biennale Hors Normes - Lyon

  Werk van onze keramiekkunstenaars is te zien op de zevende Biennale Hors Normes in Lyon (Frankrijk) van 29/9 t/m 8/10/2017.

  van vrijdag 29 september 2017 uur
  tot zondag 8 oktober 2017 uur

 • Marianne Schipaanboord - Een Leven in Tekeningen / A Life in Drawings

  3/10/2017 - 14/1/2018 Outsider Art Galerie in de Hermitage Amsterdam

  van dinsdag 3 oktober 2017 uur
  tot zondag 14 januari 2018 uur

Pagina's