DEGASTEN speelt op Oerol

Van vrijdag 14 t/m zondag 23 juni, dagelijks om 14.15 uur en 16.45 uur in het Bostheater naast Camping Formerum

Wat doet de blik of aanraking van de ander met jou? Achttien jongeren putten uit hun eigen ervaringen voor deze fysieke, muzikale voorstelling over intimiteit en ongemak. We hunkeren, stoten elkaar af en slaan weer toe. Verliezen we onszelf in de ander of blijven we op ons eigen eilandje staan?

Ons avontuur met deze onderzoeksreeks BREKEN begon op Over het IJ festival waar BREKEN 1 lovend werd ontvangen. Dat najaar speelden we BREKEN 2 opnieuw in een zwembad. Afgelopen jaar bouwden we door aan een langere (en droge) theaterversie die zorgde voor uitverkochte zalen tijdens onze tournee. Na liters water, glibberige tegels, vlakke vloeren en black boxes, beland DEGASTEN nu in het donkere bos in Formerum om af te sluiten met BREKEN 4.

Als afsluiter van het seizoen spelen we op Oerol onze fysieke voorstelling BREKEN 4 die hier vrijdag 14 juni in première gaat om 16.45 uur, tweemaal daags in het Bostheater.

BREKEN 4 is het vierde en laatste deel in een reeks samenwerkingen tussen jongerengezelschap DEGASTEN en theater LeBelle, onderdeel van het Leerwerkbedrijf van Zorginstelling Cordaan voor jongeren met een verstandelijke beperking.

Klik hier voor de kaartverkoop

Tot in het bos?

Datum & tijd
van vrijdag 14 juni 2019 14:15 uur
tot zondag 23 juni 2019 16:45 uur
Deel deze pagina