De Werfloop komt er weer aan!

Op dinsdag 11 december gaat de Werfloop weer van start! Het startsein klinkt om 13.00 uur. De Werfloop is een loop rond de Werf waar deelnemers van Cordaan, maar ook externe aan kunnen deelnemen. Het thema van deze Werfloop is: “winterwonderland”.

Wij hopen dat de lopers en het publiek hun best doen om er zo “winterwonderlijk” mogelijk uit te zien. Voorafgaand aan de loop zal de traditionele warming-up plaatsvinden met Daan de Dino.

Het evenement wordt ook dit keer weer opgeleukt met vrolijke muziek van DJ Ramon. Net als de bij de vorige Werfloop worden wij geholpen door onze vaste en nieuwe vrijwilligers. Zonder hen kan de Werfloop niet georganiseerd worden. Verder lopen er leerlingen van het ROC sport en bewegen mee met de loop en zij ondersteunen de cliënten of duwen een rolstoel. Vrijwilligers en Partyservice Oostzaan, alvast super bedankt voor jullie bijdrage!

Het evenement wordt gehouden op de Werf, Klinkerweg 75, 1033 PK Amsterdam. Inschrijven kan door een inschrijfformulier in te leveren op het kantoor van Sportclub Cordaan; Klinkerweg 79. Of stuur een mailtje naar llust@cordaan.nl. We hopen weer op een grote opkomst!


Datum & tijd
dinsdag 11 december 2018 van 13:00 uur tot 15:30 uur
Deel deze pagina