De Silverrally

Op donderdag 15 november organiseert Cordaan samen met DoSocial de Silverrally in Amsterdam als aftrap van de 4e Week van de Gastvrijheid bij Cordaan! Stichting DoSocial vormt een netwerk van mensen en bedrijven die zich inzetten voor welzijnsinitiatieven in en rondom de zorg. De Silverrally is een unieke autorally langs nostalgische plekjes in Amsterdam. We starten vanaf drie opstaplocaties van Cordaan. Van daar uit rijden we naar een centraal punt waar de rally begint. Onderweg zijn er twee korte pitstoppen waar iets lekkers geserveerd wordt en we eindigen met een uitgebreide en feestelijke lunch in het Conscious Hotel Westerpark.

 

Cordaan & DoSocial zoeken ouderen die het leuk vinden om op 15 november deel te nemen en onze gast te zijn. Deelname is geheel gratis!

We vragen jullie hulp om in totaal 150 ouderen (inclusief begeleiding die in of nabij Amsterdam wonen. Begeleiding mag ook bestaan uit mantelzorgers en vrijwilligers) te werven voor dit unieke evenement. De aanmeldingen stromen binnen, maar we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Hoe kunt u deelnemers aanmelden?

Via de site https://www.cordaan.nl/cordaan-silverrally-amsterdam-2018 kan de deelnemer zichzelf aanmelden of u kunt de deelnemer aanmelden vóór vrijdag 26 oktober.

Bekijk onderstaande filmpjes voor een sfeerimpressie:

Silverrally Rotterdam     https://youtu.be/b_Rqxomhu6Q

Silverrally Eindhoven      https://youtu.be/kn_Rq-YnCQU

Datum & tijd
donderdag 15 november 2018 09:45
Deel deze pagina