Buurtfeest Carnaval van Noord 2018

Op donderdag 10 mei - Hemelvaartsdag - vindt in de Vogel-IJpleinbuurt van Amsterdam Noord de zesde editie van Carnaval van Noord plaatst en dit keer met het thema Hemelsblauw en Glittergoud! Kom knutsel- en muziekworkshops volgen, luister naar optredens van muzikanten uit de buurt, wordt geschminkt, eet pannenkoeken uit de hele wereld en trek een pak aan, sluit je aan bij de brassband en loop mee met de parade. Feest!

Vanaf 13:00 begint het buurtfeest bij het Vogellab op de Fazantenweg 53 met eten, workshops knutselen en muziek en om 16:00 start de parade door de Vogel-IJpleinbuurt. Kom meedoen aan de feestelijke stoet met speciaal gemaakte grote poppen en kostuums, versierde karretjes en muziek van Ritmo Percussie en The Zebra Street Band!

Carnaval van Noord is een feest van Amsterdam-Noord en werkt samen met allerlei organisaties uit de buurt, zoals Stichting Pretvormer, Het Vogellab, Springlevend Noord, Cordaan, De Albatros, Basisschool Het Vogelnest, Gemeente Amsterdam-Noord, De Muziekstraat, Stichting De Wijsneus en meer. Er worden van te voren onder meer bijzondere poppen en maskers gemaakt bij de dagbestedingen van Cordaan en de Albatros.

Wil je goed voorbereid meelopen met de parade, doe dan mee met een van onze workshops in aanloop van de festiviteiten tijdens de meivakantie of op het buurtfeest zelf op 10 mei! Aanmelden kan via carnavalvannoord@gmail.com of kom gewoon langs en doe mee.

Datum & tijd
donderdag 10 mei 2018 van 13:00 uur tot 23:30 uur
Deel deze pagina