Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 148
 • Buurtfeest Carnaval van Noord 2018

  Op donderdag 10 mei - Hemelvaartsdag - vindt in de Vogel-IJpleinbuurt van Amsterdam Noord de zesde editie van Carnaval van Noord plaatst en dit keer met het thema Hemelsblauw en Glittergoud! Kom knutsel- en muziekworkshops volgen, luister naar optredens van muzikanten uit de buurt, wordt geschminkt, eet pannenkoeken uit de hele wereld en trek een pak aan, sluit je aan bij de brassband en loop mee met de parade. Feest!

  donderdag 10 mei 2018

 • Geïnspireerd door de Hollandse Meesters

  Deze tentoonstelling is een unieke samenwerking tussen kunstenaars van de Outsider Art Ateliers, Abrona Ateliers en Atelier De Witte Olifant. Zij bezochten de tentoonstelling ‘Hollandse Meesters’ in de Hermitage Amsterdam, leerden over oude schildertechnieken en zijn daarmee in hun eigen ateliers aan de slag gegaan. Met als resultaat een bijzondere tentoonstelling van niéuwe Hollandse Meesters. Om de tentoonstelling helemaal onvergetelijk te maken is een speciaal Hollandse Meesters memory spel ontwikkeld, dat tijdens de opening op 17 mei door de kunstenaars wordt gepresenteerd. Opening tentoonstelling en presentatie memoryspel donderdag 17 mei 13:00 uur

  van vrijdag 4 mei 2018 uur
  tot zondag 3 juni 2018 uur

 • Weekprogramma activiteiten Cordaan Olympisch Kwartier 2018

  Weekprogramma activiteiten Cordaan Olympisch Kwartier 2018

  van maandag 1 januari 2018 uur
  tot maandag 31 december 2018 uur

 • Outsider Art Galerie bestaat 2 jaar

  Op vrijdag 16 maart bestaan de Outsider Art Galerie en het Outsider Art Museum 2 jaar! Kom langs om dat met ons te vieren! Vanaf 13 uur worden diverse activiteiten in het museum en galerie georganiseerd, kijk op onze facebookpagina voor de meest recente info!

  vrijdag 16 maart 2018

 • Samen Bouwen / Building together

  In deze tentoonstelling werken kunstenaars met elkaar samen aan het thema ‘bouwen’. De kunstenaars hebben diverse achtergronden, sommigen kennen elkaar, anderen zullen elkaar voor het eerst ontmoeten. Gedurende de hele tentoonstellingsperiode zullen zij in de galerieruimte kunst maken, toevoegen en veranderen. Zo ontstaat een gezamenlijke installatie met keramische objecten, (muur)tekeningen, geluid en ander werk waarvan de uitkomst onvoorspelbaar is.

  van donderdag 8 maart 2018 uur
  tot zondag 15 april 2018 uur

 • Tijd voor een dansje!

  Op donderdag 8 maart kunt u gezellig met de voetjes van de vloer met Het Danspaleis. Het Danspaleis is een twee uur durende gezellige disco voor oud & jong. De ruimte wordt omgetoverd in een ouderwetse ballroom en een platenmeubel van waar achter de PlatenDraaier de platen uit de oude doos tevoorschijn haalt. De PlatenDraaier neem een uitgebreide muziekarchief mee. Er is dus altijd wel een plaatje voor u erbij. Verzoeknummers zijn welkom!

  donderdag 8 maart 2018

 • Bijeenkomst Burgerrollen bij een langdurige zorgvraag

  Deze werkplaats van het Ben Sajetcentrum gaat over het vervullen van burgerrollen bij langdurige ziektes of beperkingen.

  donderdag 8 maart 2018

 • Alzheimer Café: Intimiteit en dementie

  Als één van de partners dementie heeft veranderen gevoelens voor elkaar. Intimiteit is dan vaak niet meer zoals vroeger. Henriëtte Versteijnen - sociaal psychiatrisch verpleegkundige - maakt dit onderwerp bespreekbaar en is onze gast in het Alzheimer Café van dinsdag 17 april.

  dinsdag 17 april 2018

 • Themabijeenkomst Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg

  Op dinsdag 23 januari houdt het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg regio Groot Amsterdam een themabijeenkomst over de kwaliteit van de verpleeghuiszorg en het vergroten van de invloed van cliënten, hun vertegenwoordigers en cliëntenraden op deze kwaliteit. U bent van harte uitgenodigd om mee te praten en mee te denken.

  dinsdag 23 januari 2018

 • Disco Marcantilaan: voor buurtbewoners met en zonder beperking

  Vanavond van 19:00 tot 22:00 is iedereen die van dansen houdt welkom op Marcantilaan 57a, bij de disco met DJ Maikel en Gastvrouw Eugenie.

  vrijdag 19 januari 2018

Pagina's