Overzicht agenda

Resultaat 1 - 10 van 79
 • Feestelijke opening Ruilwinkel De Riekerhof

  Vanaf 1 november 2016 is de Ruilwinkel in de Riekerhof geopend. Heel wat buurtbewoners hebben de Ruilwinkel al ontdekt, en komen regelmatig langs. Hoog tijd dus om de winkel feestelijk te openen!

  donderdag 2 maart 2017

 • Ouwe Taart zoekt jonge vrijwilligers

  Ouwe Taart is een sociale startup, gerund door zes studenten. Zij bakken - samen met jonge vrijwilligers - twee keer in de maand taarten, samen met de ouderen van verzorgingshuizen. Voor vrijdag 24 februari zoekt Ouwe Taart nog drie jonge, enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met de geur van versgebakken appeltaart.

  vrijdag 24 februari 2017

 • Opening Special Award Winning Artists #2

  Outsider Art Galerie toont het tweede deel van de tentoonstelling ‘Special Award Winning Artists’. De opening vindt plaats op zaterdag 11 februari van 15 – 17 uur in aanwezigheid van outsider kunstkenner en –liefhebber Albert Sanders. Deelnemende kunstenaars zijn Shafy Mobin, Wijnand de Vries, Marco Smits, Roos Drieënhuizen, Dunja Hutzezon, Pieter van Haut.

  zaterdag 11 februari 2017

 • Nieuw werk kunstenaars Outsider Art Ateliers

  Kunstenaars van de Outsider Art Ateliers tonen nieuw werk in de Outsider Art Galerie.

  vrijdag 20 januari 2017

 • ‘Cordaan in beweging’ deze week elke dag op Salto 1

  Vanaf maandag 30 januari is elke dag om 9.00 uur een training van ‘Cordaan in beweging’ te volgen via de televisie op Salto 1. De serie bestaat uit zes verschillende trainingen, die worden uitgezonden op maandag t/m zaterdag. Vanaf de week daarop komen de trainingen op verschillende tijdstippen veelvuldig langs bij Salto.

  van maandag 30 januari 2017 uur
  tot zaterdag 4 februari 2017 uur

 • Reprise: Dansvoorstelling Cardiac Output in het Stadstheater van Amstelveen

  Op maandag 27 maart is reprise van de dansvoorstelling van Cardiac Output - Cardiac Output 2.0 - in het Stadstheater in Amstelveen. Cardiac Output is een dansproductie over hartenzaken waarin vier dansers met een verstandelijke beperking van theater LeBelle in duet gaan met vier professionals in de dans.

  maandag 27 maart 2017

 • Burgerlijke Schemering

  Komische theatervoorstelling over het schemergebied tussen wat normaal, abnormaal en geniaal is. In een tijd waarin iedereen bijzonder en uniek probeert te zijn, vallen de werkelijk andersdenkenden en andersdoeners buiten de boot. Met Burgerlijke Schemering breekt tgECHO een lans voor het absurde en het waanzinnige. Want wie bepaalt wat normaal is? En wat is dat “normaal zijn”? Bestaan er wel normale mensen?

  zondag 5 maart 2017

 • Special Award Winning Artists # 2

  De Special Award is dé driejaarlijkse landelijke beeldende kunstwedstrijd voor kunstenaars met een handicap. De Outsider Art Galerie wil de winnaars van de Special Award 2011 nogmaals onder de aandacht brengen. Tijdens de tentoonstelling zijn hun ingezonden werken te zien naast nieuw werk dat zij in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Deze tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met Special Arts Nederland - Amersfoort, Ateliers De Wijde Doelen - Utrecht, Atelier de LosserHof - Losser, Atelier Oet de Verf – Panningen, Kunstschool Artiance Speciaal – Alkmaar, Tast Visio Atelier - Hoogeveen

  van zaterdag 11 februari 2017 uur
  tot zondag 14 mei 2017 uur

 • Opening Infotheek Diemerbos op locatie Landlust

  Op donderdag 26 januari zal de feestelijke opening plaatsvinden van de Infotheek Diemerbos op Cordaanlocatie Landlust. We vieren dan tevens onze waardevolle samenwerking met Staatsbosbeheer.

  donderdag 26 januari 2017

 • Cordaan in E-healthweek 2017: Langer zelfstandig wonen in Amsterdam door technologie

  In de E-healthweek van 21 t/m 27 januari presenteert Cordaan de eerste resultaten van CareSensus. CareSensus is ontwikkeld in samenwerking met Philips, en monitort kwetsbare, alleenwonende ouderen in Amsterdam met behulp van slimme sensoren in huis, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

  dinsdag 24 januari 2017

Pagina's