Alzheimer Café: Muziek en dementie

Muziek en dementie vormen een hele goede combinatie. Als het geheugen iemand in de steek laat, blijft het gevoel voor muziek nog heel lang bestaan. Na de zomerstop gaat het Alzheimer Café weer van start, dus kom allemaal naar de feestelijke opening van het seizoen in Amsterdam Nieuw West!

We zullen het seizoen openen met als thema muziek en dementie. De gastspreker is Manon Heine, zij is muziektherapeut bij Amstelring. Fred Cohen is deze avond gespreksleider.

Elke derde dinsdag van de maand wordt er een Alzheimer Café georganiseerd in Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema's worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.
 
Wilt u meer informatie? Bel dan met de coördinator van het Alzheimer Café:06 588 42 312 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl.

Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Toegang: Gratis
Plaats:    Dienstencentrum Osdorperhof
Adres:    Pieter Calandlaan 84, Amsterdam

De zaal is open vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur.

Datum & tijd
dinsdag 17 september 2019 van 19:30 uur tot 22:00 uur
Deel deze pagina