Alzheimer Café: Gedragsverandering en onbegrepen gedrag bij dementie

Waarom verandert het gedrag van mensen met dementie? Wat zijn belangrijke factoren en wat is beïnvloedbaar? In het Alzheimer Café zal dokter Blaauw vertellen over gedragsverandering en onbegrepen gedrag bij mensen met dementie.

Dokter Bart Blaauw is specialist ouderengeneeskunde en werkzaam bij Cordaan. Tevens is hij, als kaderarts Psychogeriatrie, consultatief inzetbaar binnen Cordaan en bij thuiswonende mensen.

Elke derde dinsdag van de maand is er een Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema's worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Er is ruimte om zelf vragen te stellen en ervaringen te delen met andere bezoekers en begeleiders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het café, Lea van Dongen (tel. 06 58842312). Of kijk op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een initiatief van SEZO, Cordaan en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam. 

Locatie: Pieter Calandlaan 84, Amsterdam. Ingang rechts van de hoofdingang dienstencentrum de Osdorperhof.
Toegang: Gratis.                                   

Datum & tijd
dinsdag 21 januari 2020 van 19:00 uur tot 21:00 uur
Deel deze pagina