Alzheimer Café: Mantelzorgondersteuning

Als mantelzorger kunt u bij verschillende organisaties terecht, bijvoorbeeld als u hulp en advies wilt over de verzorging, geldzaken of het organiseren van de zorg. In het Alzheimer Café van 20 februari zal er meer vertelt worden over wat het aanbod voor ondersteuning is in Nieuw West.

Kim Sannes, projectleider bij SEZO, de organisatie voor maatschappelijke dienstverlening in Amsterdam Nieuw West zal te gast zijn in dit café en meer vertellen over mantelzorgondersteuning. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een maandelijks terugkerende ontmoetingsplek voor mensen met dementie, familie, vrienden, vrijwilligers en professionals. Er komen wisselende thema’s aan bod, met elke keer weer een andere speciale gast die over een specifiek thema vertelt.

Voor informatie over het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West kunt u bellen met Dory Vanenburg 06-29399815. Wilt u meer weten over alzheimer kijk dan op www.alzheimer-nederland.nl of kom een keer langs in het Alzheimer Café. 

Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Toegang: Gratis
Plaats:    Dienstencentrum Osdorperhof
Adres:    Pieter Calandlaan 84, Amsterdam

De zaal is open vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur.

Datum & tijd
dinsdag 20 februari 2018 van 19:30 uur tot 22:00 uur
Deel deze pagina