Alzheimer Café: Als opname in zicht komt

Als opname in zicht komt, moet er veel geregeld worden. Zelfstandig wonen gaat dan niet meer en uw vader, moeder of geliefde zal gaan wonen in een zorginstelling. Het Alzheimer Café van 18 juni zal in het teken staan van deze fase.

Harriëtte Pierau is zorgbemiddelaar bij Amstelring en begeleidt mensen met dementie en de familie bij een opname in een zorginstelling. Tijdens het Alzheimer Café zal zij vertellen wat hierbij komt kijken, wat er geregeld moet worden en waarbij zorgbemiddeling kan helpen.

Elke derde dinsdag van de maand wordt er een Alzheimer Café georganiseerd in Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema's worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.
 
Wilt u meer informatie of heeft u vervoer van en naar de locatie nodig belt u dan met 06 293 99 815 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl.

Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Toegang: Gratis
Plaats:    Dienstencentrum Osdorperhof
Adres:    Pieter Calandlaan 84, Amsterdam

De zaal is open vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur.

Datum & tijd
dinsdag 18 juni 2019 van 19:30 uur tot 22:00 uur
Deel deze pagina