‘Cordaan in beweging’ elke ochtend op Salto 1

Vanaf vandaag is elke werkdag van 9.30 - 10.00 uur een training van ‘Cordaan in beweging’ te volgen via de televisie op Salto 1. De serie bestaat uit ongeveer twintig verschillende trainingen, voor ouderen die moeilijk de deur uit kunnen om te sporten, maar wel graag fit blijven. De uitzendingen zijn in ieder geval tot het eind van het jaar te zien op Salto 1.

De ‘Cordaan in beweging’ beweegprogramma’s zijn speciaal gemaakt voor senioren, voor mensen die minder mobiel zijn of moeten revalideren. De digitale beweegprogramma’s zijn te vergelijken met het tv-programma ‘Nederland in beweging’. De oefeningen kunnen zittend op een stoel worden uitgevoerd. Daardoor zijn het ook voor mensen met een beperkte belastbaarheid passende beweegprogramma’s.

De oefeningen zijn op verschillende niveau's uitvoerbaa: licht, midden en zwaar. Onlangs ontwikkelden we vijftien nieuwe trainingen van 30 seconden tot maximaal 9 minuten lang. In deze trainingen gebruiken we verschillende oefenmaterialen zoals een stok, gewichten, step en therabands. Met de nieuwe filmpjes kunt u dagelijks uw trainingen variëren.

Bekijk hier de uitzendingen van Salto.
Meer informatie over de trainingen en een aantal filmpjes vindt u op de pagina Met Cordaan in beweging of op ons YouTube-kanaal.

 

Datum & tijd
van woensdag 12 december 2018 09:30 uur
tot maandag 31 december 2018 10:00 uur
Deel deze pagina