Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

Informatie Coronavirus

vrijdag 24 september 2021

Informatie Coronavirus

Vanaf vrijdag 25 september versoepelt de overheid de coronamaatregelen. Ook Cordaan zal daarom nieuwe versoepelingen doorvoeren. We weten niet hoe Corona zich zal ontwikkelen in het herfst- en winterseizoen. Daarom is het voor cliënten, medewerkers en bezoekers van Cordaan belangrijk dat we voorzichtig blijven. Ondanks de versoepelingen zullen we daarom in enkele gevallen toch extra voorzorgsmaatregelen treffen. Dit kan per locatie verschillen.

Lees verder

Online Open Avond De Werf maandag 4 oktober 2021

De Werf

Online Open Avond De Werf

Een frisse start in de zorg? Team De Werf zoekt voor haar gloednieuwe VIC Workhomes nog nieuwe begeleiders! Op maandag 4 oktober hopen we je van harte welkom te heten tijdens onze online open avond. Deze vindt plaats via Microsoft Teams. De online inloop is vanaf 18.45 uur, de open avond begint om 19.00 uur. We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op minimaal MBO 3 niveau. Heb je nog geen relevant diploma maar wel (werk)ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg en ben je bereid een opleiding te volgen? Dan nodigen we je ook zeker uit om aanwezig te zijn. Fris alvast je CV op! Zodat je deel kunt nemen aan de online open avond op 4 oktober.

Lees verder

  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • Miabella activiteitenbegeleider in corona-tijd
  • Ali doet vrijwilligerswerk in corona-tijd
  • Lidy is kersverse locatiemanager in corona-tijd
  • Chantal is opeens 'corona-cateraar'