Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

Coronamaatregelen per 2 mei opgeheven voor heel Cordaan

maandag 4 april 2022

Coronamaatregelen per 2 mei opgeheven voor heel Cordaan

Na twee jaar is het dan eindelijk zover: vanaf maandag 2 mei vervallen de coronamaatregelen binnen heel Cordaan. Dit betekent dat medewerkers en bezoekers géén mondneusmasker meer hoeven te dragen, er géén 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden en bijeenkomsten voor medewerkers/bewoners/mensen van buiten de organisatie weer als vanouds plaats kunnen vinden.

Lees verder

Themabijeenkomst 'De cliëntenraad naar de toekomst toe' maandag 20 juni 2022

Themabijeenkomst 'De cliëntenraad naar de toekomst toe'

Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg Amsterdam nodigt leden van cliëntenraden uit voor de themabijeenkomst 'De cliëntenraad naar de toekomst toe'. Nu de coronamaatregelen grotendeels weer achter de rug zijn, organiseert het Platform deze themabijeenkomst voor alle leden van Cliëntenraden. Het geeft iedereen weer eindelijk de kans om elkaar te ontmoeten, onze ervaringen te delen over de afgelopen jaren en na te denken over de toekomst van het werk van de Cliëntenraad.

Lees verder

  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • Miabella activiteitenbegeleider in corona-tijd
  • Ali doet vrijwilligerswerk in corona-tijd
  • Lidy is kersverse locatiemanager in corona-tijd
  • Chantal is opeens 'corona-cateraar'