Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

Informatie Coronavirus

dinsdag 13 oktober 2020

Informatie Coronavirus

Dinsdagavond 13 oktober hebben premier Rutte en minister de Jonge nieuwe Coronamaatregelen aangekondigd. De belangrijkste verandering voor Cordaan is dat de restaurants weer dichtgaan voor bezoekers. Deze maatregel gaat vanavond om 22.00 uur in. Dit geldt zowel voor het bezoek van onze bewoners als voor de omwonenden die gebruik maken van onze horeca. Bewoners van de locaties zijn nog wel welkom tot 20.00 uur. In een ruimte mogen maximaal 30 mensen op 1,5 meter afstand, waarbij maximaal 4 personen aan een tafel mogen zitten.

Lees verder

Agenda

Geen agenda items gevonden.

Voorlichtingsbijeenkomst ‘Wat als de zorg te zwaar wordt?’ donderdag 22 oktober 2020

Voorlichtingsbijeenkomst ‘Wat als de zorg te zwaar wordt?’

Voor mantelzorgers in Centrum. Door ziekte of door ouder worden is er thuis vaak meer zorg nodig. Hoe vindt u de juiste hulp en hoe wordt die gefinancierd? Waarmee moet u rekening houden als uw naaste wordt opgenomen in een verpleeghuis? Wanneer is een Persoonsgebonden budget zinvol? Markant en Centram geven antwoord op deze en andere vragen. Deelname is gratis.

Lees verder

  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • Miabella activiteitenbegeleider in corona-tijd
  • Ali doet vrijwilligerswerk in corona-tijd
  • Lidy is kersverse locatiemanager in corona-tijd
  • Chantal is opeens 'corona-cateraar'