Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

  • Marian Iping is ambulant begeleider
  • Hanny is persoonlijk begeleider
  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • De heer Lieuw-a-Soe doet mee aan activiteiten bij Kraka-e-Sewa
  • Mevrouw Opmeer krijgt ondersteuning thuis
Succesvolle samenwerking SeniorenStudent en Cordaan

maandag 4 september 2017

Succesvolle samenwerking SeniorenStudent en Cordaan

Sinds de zomer van 2016 zet SeniorenStudent studenten in op 20 Amsterdamse woonlocaties voor ouderen van Cordaan. De studenten komen wekelijks langs om met de senioren een-op-een of in kleine groepjes iets te ondernemen en geven zo persoonlijke aandacht aan bewoners. Een jaar later zijn studenten, bewoners en betrokkenen erg enthousiast over de samenwerking.

Lees verder

Nieuw seizoen Alzheimer Café van start dinsdag 19 september 2017

Nieuw seizoen Alzheimer Café van start

Dinsdag 19 september start er weer een nieuw seizoen van het Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw West. Ook dit seizoen zullen er weer diverse thema’s aan bod komen, welke herkenbaar zijn voor wie te maken heeft met Alzheimer of andere vormen van dementie.

Lees verder