Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

  • Claudia is ervaringsdeskundige GGZ
  • Nikki kiest voor de wijk
  • Wagner werkt in het magazijn van Van Gogh
  • De heer Lieuw-a-Soe doet mee aan activiteiten bij Kraka-e-Sewa
  • Mw Straatsma woont in De Buitenhof
Jetta Klijnsma op werkbezoek bij deelnemers Leerwerkbedrijf van Cordaan

vrijdag 24 maart 2017

Jetta Klijnsma op werkbezoek bij deelnemers Leerwerkbedrijf van Cordaan

Donderdag 23 maart bracht Jetta Klijnsma (demissionair staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid met de portefeuille participatie) een werkbezoek aan woonzorgcentrum Hof van Sloten van Cordaan (ouderenzorg). Op deze locatie zijn cliënten met een verstandelijke beperking werkzaam in de linnenkamer, de keuken en ondersteunend in de zorg. Sommigen op basis van een leerwerkplek, anderen op basis van een arbeidsovereenkomst met Cordaan.

Lees verder

Filmpremière 'Je bent mooi als je bent' zondag 9 april 2017

Filmpremière 'Je bent mooi als je bent'

Filmmaker Valerie Granberg heeft een prachtige en indringende film gemaakt over de bijzondere band Wimpie en de Domino’s. Op zondag 9 april is de première van 'Je bent mooi als je bent'.

Lees verder