Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

  • Claudia is ervaringsdeskundige GGZ
  • Nikki kiest voor de wijk
  • Wagner werkt in het magazijn van Van Gogh
  • De heer Lieuw-a-Soe doet mee aan activiteiten bij Kraka-e-Sewa
  • Mw Straatsma woont in De Buitenhof
Belevingsgerichte gangen en een schuur voor de mannen

dinsdag 14 februari 2017

Belevingsgerichte gangen en een schuur voor de mannen

Donderdagmiddag 9 februari heeft De Marke De Meenthoek officieel hun 'Belevingsgerichte' gangen op de psychogeriatrische afdeling (PG) geopend. De gangen zijn belevingsgericht gemaakt door alle deuren en de naastgelegen houten panelen te beplakken met nostalgische printen. Daarnaast zijn er meters hoge en brede belevingswanden geplaatst, vindt de klimop zijn weg tegen de muren, kijken de kinderen je vrolijk aan van achter de ramen, zijn er kippen, vogeltjes, vlinders, duiven en poezen te ontdekken.

Lees verder

Ouwe Taart zoekt jonge vrijwilligers vrijdag 24 februari 2017

De Boeg

Ouwe Taart zoekt jonge vrijwilligers

Ouwe Taart is een sociale startup, gerund door zes studenten. Zij bakken - samen met jonge vrijwilligers - twee keer in de maand taarten, samen met de ouderen van verzorgingshuizen. Voor vrijdag 24 februari zoekt Ouwe Taart nog drie jonge, enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met de geur van versgebakken appeltaart.

Lees verder