Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

  • Jonas is wijkverpleegkundige en ambassadeur
  • Hanny is persoonlijk begeleider
  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • De heer Lieuw-a-Soe doet mee aan activiteiten bij Kraka-e-Sewa
  • Mw Straatsma woont in De Buitenhof
Boot met senioren en mensen met een beperking op Canal Parade

dinsdag 25 juli 2017

Boot met senioren en mensen met een beperking op Canal Parade

Aan de jaarlijkse botenparade op 5 augustus a.s. neemt wederom een boot van zorgorganisatie Cordaan deel. De bemanning bestaat uit LHTBI’s met een beperking en senioren. Ook medewerkers en vrijwilligers van Cordaan varen mee. Als bijzondere gasten verwelkomen we dragqueens Miss Baksel en Miss Tena. Met elkaar maken de 50 gasten er een feestje van.

Lees verder

Zomeraanbiedingen rondvaartboot Ilje woensdag 19 juli 2017

Zomeraanbiedingen rondvaartboot Ilje

Wil je een leuk uitje organiseren met cliënten of collega’s en ben je op zoek naar een originele invulling van deze dag? Kies dan eens voor één van Amsterdams meest populaire uitjes; een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

Lees verder