Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • Rowenna is PB-er kortdurend verblijf
  • Ryanne is wijkverpleegkundige
  • Manuel is mantelzorger
  • Sharlon werkt bij Mediacafé
WijkKliniek biedt acute zorg en herstel voor kwetsbare ouderen in de eigen wijk

maandag 28 mei 2018

WijkKliniek biedt acute zorg en herstel voor kwetsbare ouderen in de eigen wijk

In juni 2018 opent in Amsterdam Zuidoost de WijkKliniek. De WijkKliniek is een nieuw zorgconcept voor ouderen die normaal gesproken in het ziekenhuis worden opgenomen vanwege acute medische problemen. In de WijkKliniek is er zowel acute medische zorg als goede ondersteuning en begeleiding om verdere achteruitgang te voorkomen en zo fit mogelijk weer naar huis te kunnen. Dat voorkomt nieuwe acute gezondheidsproblemen en haalt de druk af van de dichtslibbende spoedeisende hulpen. De WijkKliniek is een unieke samenwerking tussen het AMC, Zilveren Kruis en Cordaan.

Lees verder

Zomeraanbieding rondvaartboot Ilje vrijdag 1 juni 2018

Zomeraanbieding rondvaartboot Ilje

Wilt u een leuk uitje organiseren met cliënten of collega’s en bent u op zoek naar een originele invulling van deze dag? Kies dan eens voor één van Amsterdams meest populaire uitjes: een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

Lees verder