Bij Cordaan helpen we iedereen, van jong tot oud, die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig heeft. Als u bent aangewezen op verzorging en verpleging, als u een verstandelijke beperking heeft of als u met chronische psychische problemen kampt. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven. Liefst thuis, in uw eigen omgeving. En als dat niet kan, in een omgeving waar u zich veilig voelt.

De nieuwe Corso is uit! Koken & bakken

donderdag 16 juni 2022

De nieuwe Corso is uit! Koken & bakken

Of je nou het liefst de hele dag in de keuken staat of je meer het type bent dat liever gewoon aanschuift. Van deze Corso loopt het water je in de mond. Kijk mee hoe Saifa en Owen cakejes bakken bij Boerderij Klarenbeek. Lees tips over waar je lekker (en betaalbaar!) kunt eten in Amsterdam. Op zoek naar een nieuw recept? We delen de lievelingsrecepten van Priscilla, Mala en Mireille. En we nemen een kijkje in de keuken bij De Gerrie. Natuurlijk is er nog veel meer. En nog iets leuks: omdat de zomer voor de deur staat, krijgen alle Corso lezers er een speciaal Vakantie Doeboek bij!

Lees verder

Agenda

Geen agenda items gevonden.

Open dag De Werf dinsdag 28 juni 2022

De Werf

Open dag De Werf

Ben jij op zoek naar een baan als begeleider of persoonlijk begeleider? Ben jij in staat de focus te leggen op wat mensen met een beperking wél kunnen, i.p.v. van wat ze niet kunnen? Mooi! Wij zoeken namelijk begeleiders die open staan voor een nieuwe ontwikkeling in de zorg: dagbesteding en begeleiding in één. Op De Werf willen we menswaardigheid bevorderen door te werken met het behandelmodel Triple C. Wij willen graag dat onze cliënten het gewone leven kunnen ervaren en een menswaardig bestaan hebben. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze unieke locatie De Werf? Op dinsdag 28 juni 2022 is iedereen harte welkom om een kijkje te nemen op deze unieke locatie in Amsterdam Noord.

Lees verder

  • Brian werkt bij Broodje Koeman
  • Miabella activiteitenbegeleider in corona-tijd
  • Ali doet vrijwilligerswerk in corona-tijd
  • Lidy is kersverse locatiemanager in corona-tijd
  • Chantal is opeens 'corona-cateraar'